Waze GPS app

App

Jeg har benyttet waze appen i en del måneder nu, og jeg tror aldrig jeg finder en GPS app tilsvarende, med så gode og brugbare funktionaliteter.

Her er en liste med funktioner jeg benytter:

  • GPS
  • Ruteændring i tilfælde af uheld og kø
  • Indrappotering af bla. Kø, uheld, køretøjer i vejkanten.
  • Fartvisning

Generelt så er alle tingene noget der samlet set for mig udgør den perfekte app. den har sparet mig for meget spildtid på motorvejen, og benytter sig af andre “wazere”/brugere af appen til at finde den bedste rute, alt efter forhold, kø, uheld osv..

Brug

Jeg benytter den dagligt, uanset hvor godt jeg kender vejen så er der indtastet en rute, hver morgen og middag til og fra arbejde, da den jo netop advarer mig om kø, hvilket der er meget af på den vestfynske motorvej. Det skal også siges at den genkender rutiner, dvs. den ved at om morgenen skal jeg på arbejde, og om middagen skal jeg hjem. Det skal dog også siges at jeg endnu ikke har set funktionen med offline kort, derfor har jeg for en sikkerheds skyld allieret mig med HERE WeGO, således at jeg er sikker på at have kort tilgængeligt hvis dækningen skulle svigte, der står dog på nettet at waze henter og gemmer en cache af kort for den rute man har indtastet, men jeg tør ærligtalt ikke sætte min lid 100% til dette, da jeg endnu ikke har erfaret det med sikkerhed.

Mit råd til dig hvad enten du pendler til og fra arbejde, er kørende konsulent, eller bare vil have vejvisning, hent og benyt denne app, den er  guld værd i forhold til andre gps apps. Vær dog opmærksom på at den også viser fotokonkurrence, og stærekasser, og da dette ikke er lovligt i alle lande, skal man lige være opmærksom på dette, da det som standard er aktiveret.

Hent waze her!

Socal:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial